KI AI DO

Als onderdeel van Jiu-Jitsu school San-Do heb ik speciaal KI-AI-DO Logo voor de jeugd van 7 tot 12 jaar KI- AI-DO opgericht.

De naam KI-AI- DO is ontstaan uit het mixen van de naam ai ki do, waar elk deel in deze naam zijn eigen betekenis heeft;

Ki = energie / levenskracht

Ai = harmonie

Do = de weg


Tijdens de lessen wordt er aandacht besteedt aan o.a. technieken uit het jiu-jitsu, judo, karate en aikido. Dus uit een zeer breed scala van budosporten. Naast deze technieken zal er ook aandacht aan weerbaarheid in het algemeen worden besteed. Evenals in de genoemde budo sporten dragen we tijdens de lessen een "judopak" bestaande uit een witte broek, een witte jas en een band.

Deze vorm van zelfverdediging is niet wedstrijd gericht.

Mijn uitgangspunt om dit voor de jeugd te doen is om de jeugd, naast een plezierige vorm van sport beleving, op een speelse wijze weerbaarder en zelfverzekerder te maken. Daarnaast is het om de kinderen te interesseren voor de budosporten.

Wenst u meer informatie over KI-AI-DO dan ben ik graag bereid u hierover nader te informeren. U kunt hiervoor gebruik maken via de link contact op deze website.